Over buiten is het groen

Buiten is het groen ontwerpt, bouwt en onderhoudt natuurrijke tuinen. Of het nu gaat om een kleine voortuin gaat of een natuurlijk speelplein, zolang we er een mooie groene plek van kunnen maken, dan gaan we er graag mee aan de slag.

Naast het ontwerpen en aanleggen van tuinen, houden we ons bezig met het maken van beplantingsplannen, groene daken en natuurlijke bouwsels voor buiten.

Op een duurzame wijze werken met ambachtelijke technieken en gereedschappen, natuurlijk materiaal en rekening houdend met de omgeving, is het uitgangspunt bij Buiten is het Groen.

Bij het ontwerp en de aanleg van een tuin kiezen we voor natuurlijke materialen of we passen bestaande materialen op een nieuwe manier toe. We vinden dat er in een tuin plek mag zijn voor mens én dier en dat een tuin je fantasie moet kunnen prikkelen en je blijven verrassen, zowel door de seizoenen als door de jaren.

Over buiten is het groen

"Op een duurzame wijze werken met ambachtelijke technieken en gereedschap, natuurlijk materiaal en rekening houdend met de omgeving, is het uitgangspunt."

<

>

X