Tuinonderhoud

Buiten is het groen houdt zich naast ontwerp en aanleg, ook bezig met tuinonderhoud.
Zo kunt u ons inschakelen voor snoeiwerkzaamheden, onderhoud van plantenvakken, (organisch) bemestingsadvies, het maaien van bloemenweides (handmatig met een zeis) en kleine boomverzorgingswerkzaamheden.

Voor het onderhoud gaan we uit van ecologische processen die zich afspelen in de tuin en we streven naar een gezond bodemleven en een grote (bio)diversiteit. Dit betekent dat we zo goed mogelijk kijken naar de natuurlijke groeiplaats van een plant en daar passen we het onderhoud op aan. U zult ons daarom niet zo snel een tuin helemaal kaal zien maken in het najaar. Wel kijken we naar planten die ook in de wintermaanden nog waarde hebben (zij het sierwaarde voor u als tuineigenaar als waarde voor vogels, insecten en bodemleven) en laten deze zoveel mogelijk staan in de tuin.

Voor advies of vragen over het onderhoud van uw tuin kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Ook is het mogelijk om samen het onderhoud van uw tuin aan te pakken zodat u wellicht de volgende keer zelf beslagen ten ijs komt!

Tuinonderhoud